Discus Artikelen

Discus Huismerk – Shampoos voor huisdieren

Discus, de juiste keuze vachtverzorging voor hond, kat, konijn en knaagdier!

Discus is ons huismerk en bestaat uit kwalitatieve producten voor álle huisdieren. Een compleet en uniek assortiment boordevol voordelige producten voor een gezond en vitaal dier.

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je huisdier een keer gewassen moet worden. Soms puur en alleen omdat je hond in de viezigheid heeft liggen rollen, maar ook vanwege een vervelende vlooienplaag bij je kat of wanneer je konijnen veel last van vliegen hebben. Daarom heeft Discus óók aan huisdierenshampoos een uitgebreid assortiment samengesteld. Discus shampoos zijn mild, fris en van goede kwaliteit. De producten zijn speciaal ontwikkeld om jouw huisdier van de juiste vachtverzorging te voorzien.

Discus Huismerk shampoo voor je huisdier:

 

  • Is fris en mild
  • Herstelt de beschadigde huid
  • Geschikt voor verschillende vachttypes
  • Zorgt voor optimale reiniging van de vacht
  • De beste kwaliteit voor een scherpe prijs

Maak kennis met de Discus Shampoos voor huisdieren en profiteer van extra voordeel op deze toppers uit het Discus Huismerk assortiment! Van 17 april t/m 15 mei koop je iedere Discus Shampoo met € 2,- korting! Kom naar één van onze winkels in Baarn, Utrecht of Zeist of bestel ze online in onze webshop.

https://discusmaassen.nl/product-categorie/honden/verzorging/

Dat zit wel goed!

Eén product in het bijzonder, brengen wij graag even extra onder de aandacht; Discus Alledag Shampoo. Het wassen met een goede hondenshampoo is namelijk erg belangrijk om de vetlaag van de huid van je hond niet onnodig aan te tasten. Deze vetlaag is nodig om de huid gezond te houden en dient als een extra beschermlaagje. Te vaak of met de verkeerde shampoo wassen kan deze laag aantasten en de conditie van de huid uit balans brengen. Discus Alledag Shampoo is een milde verzorgingsshampoo voor alle honden, die huid en vacht grondig reinigt en een frisse geur achterlaat.

Discus Alledag Shampoo:

  • Milde en zachte hondenshampoo.
  • Geschikt voor alle glad- en ruwharige honden.
  • Laat de natuurlijke beschermlaag intact.
  • Reinigt de vacht optimaal.
  • Neemt nare hondenluchtjes weg.

 

author-avatar

About Discus Maassen

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.