Uncategorized

Een gezonde start met Total Bite Fresh hondenvoeding

Total Bite Fresh

Gezonde start met Total Bite Fresh hondenvoeding.

Een veelvoorkomend voornemen aan het begin van een nieuw jaar is gezonder leven. Deze gezonde start kun je natuurlijk op ieder moment maken. En waarom zou je dit niet meteen samen met je hond doen?

In dit artikel hebben we het over:

 • Voordelen van Total Bite Fresh
 • Samenstelling van Total Bite Fresh
 • Voordelen graan- en glutenvrije voeding
 • Speciaal voor de gevoelige hond
 • Total Bite Fresh varianten

Tijd voor een gezonde start

Total Bite Fresh Salmon hondenbrokken

Een gezond leven begint bij gezonde voeding. De Total Bite Fresh lijn bestaat uit hoogwaardige voeding in diverse smaken voor honden (zowel puppy’s als volwassen honden) en is exclusief verkrijgbaar bij Discus dierenspeciaalzaken. Total Bite Fresh voeding is graan- en glutenvrij en daardoor zeer geschikt voor overgevoelige honden. Dé ideale voeding om je hond in optimale conditie te houden én, om op ieder moment in het jaar een gezonde start te maken!

Samenstelling van de Total Bite Fresh voeding

Voor een puppy of volwassen hond is een optimale conditie de basis voor een goede algehele gezondheid. Dankzij de verse toepassing vanuit één dierlijke eiwitbron loopt je hond minder risico op klachten door voedingsintolerantie. De Fresh-voedingslijn van Total Bite bevat geen tarwe, rijst, maïs of andere granen. De granen zijn vervangen voor gedroogde groenten en fruit zoals aardappel, wortel, tomaat, banaan en appel. Total Bite Fresh hondenvoer bevat organische sporenelementen. Samen met de eiwitten, mineralen en vetten bieden ze de juiste ondersteuning voor een goede gezondheid. Deze complete samenstelling helpt de kans op allergische reacties en andere vervelende klachten bij je hond te verminderen.

Voordelen Total Bite Fresh graan- en glutenvrij:

Total Bite Fresh is speciaal gemaakt voor honden (zowel puppy als volwassen) die overgevoelig reageren op normale voeding. Daarnaast is de voeding ook erg gezond voor honden die geen last hebben van overgevoeligheid. Voordelen van de Total Bite Fresh-lijn zijn als volgt:

 • Ondersteunt een optimale conditie en gezondheid.
 • Gezonde huid en glanzende vacht dankzij zalmolie en essentiële vetzuren.
 • Verlaagt de kans op voedingsintolerantie en allergische reacties.
 • Soepele gewrichten en gezonde botten dankzij zalmolie, chondroïtine en glucosamine.
 • Draagt bij aan een optimale spijsvertering.
 • Draagt bij aan consistente ontlasting.
 • Graan- en glutenvrij speciaal voor overgevoelige honden.
 • Minder klachten door verse toepassing vanuit één dierlijke eiwitbron.

Speciaal voor de gevoelige hond

Sommige honden kunnen gevoelig zijn voor granen en gluten en hebben daardoor meer kans op allergische reacties. Deze honden kunnen baat hebben bij een graan- en glutenvrije voeding. Total Bite Fresh heeft volledige en uitgebalanceerde graanvrije brokjes voor honden van alle rassen en leeftijden ontwikkeld. Dankzij de samenstelling van deze brokjes blijft de gevoelige hond in een optimale conditie en wordt de kans op allergische reacties zoals glutenallergie, slechte ontlasting en voedingsintolerantie aanzienlijk verminderd.

Total Bite Fresh varianten

Total Bite Fresh is verkrijgbaar in de smaken Salmon (Zalm), Lamb (Lam) en Chicken (Kip) in 2kg en 10kg verpakkingen voor volwassen honden daarnaast is Total Bite Fresh Chicken ook verkrijgbaar voor puppy’s.

Klik hier om het aanbod van Total Bite Fresh te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *